Kriebelt het bij jou ook al?

Geweldig om te zien hoeveel mensen in Noord willen roeien. We zijn blij dat we nu een moment hebben gevonden om jullie op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen. 

Vereniging NoordRoeit

Op 8 maart hebben we een online bijeenkomst voor de buurt gehouden. Het enthousiasme en de spontane aanmeldingen na de bijeenkomst doen ons goed. We zijn blij met de opmerkingen en suggesties. Die geven ons ideeën voor de koers en de stappen die we nog moeten maken.We hebben intensieve gesprekken gevoerd met allerlei ambtenaren van de gemeente Amsterdam, het Waterschap en de Provincie. Het bestuur van stadsdeel Noord en ook alle mensen van de gemeente die ons nu terzijde staan met advies, zijn positief over ons initiatief. We kunnen met het aantal inschrijvingen (120, waarvan 32 tientjesleden) aantonen dat er in Noord veel belangstelling is voor roeien. We zijn bij de notaris geweest en de vereniging NoordRoeit is nu officieel opgericht. Onze verenigingskleuren zijn: oranje en blauw, ongeveer zoals op ons logo. Deze kleuren komen op de bladen van de riemen.

Locatie en vloot

Onze WABO aanvraag is nog in behandeling. De laatste vragen van de gemeente gaan over infrastructuur en ecologische impact. Wij zijn over deze thema’s informatie aan het verzamelen. We gaan kiezen voor de beste en meest geschikte locatie. Deze zomer lukt het helaas nog niet om het water op te gaan. We zijn druk bezig met het opbouwen van een vloot.

Oproep

Heb je ervaring en kwaliteiten die je kunt inzetten voor NoordRoeit? Vind je het leuk om straks bij de start betrokken te zijn? Verstand van boten? Heb je ideeën over PR? Bekijk vooral ook de vacature voor een PR functie op www.noordroeit.nl. Laat het ons weten via info@noordroeit.nl. We horen het graag. Alle inzet en advies van jullie kant is welkom en nodig. Het voelt goed om samen iets tot stand te brengen. We kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien. Word vandaag nog tientjeslid door 10 euro over te maken op rekeningnummer: NL74ASNB8804682361 t.n.v. M.C. Ursem o.v.v. tientjeslid en je e-mailadres.  

Met sportieve groet, 
NoordRoeit.nl