Vacature: Communicatieverantwoordelijke NoordRoeit

We zijn een groepje enthousiastelingen die al ruim een jaar bezig is met alle zaken en instanties die komen kijken bij het oprichten van roeivereniging NoordRoeit. We zijn al een heel eind op weg. Daarom zoeken we nu een communicatiedeskundige (communicatieverantwoordelijke) die net zo enthousiast is als wij en het bestuur kan ondersteunen en adviseren en wat betreft communicatie alles overziet, begeleidt. Iemand die het aanspreekt om in deze fase van onze oprichting de mouwen op te stropen. Je hoeft geen kei te zijn in roeien, maar wel in alle manieren van communicatie die we graag willen benutten.

We zoeken een communicatie aanspreekpunt voor het bestuur die:

  1. bekend is met Mailchimp, leden toevoegen, ledensegmentatie d.m.v. tags, etc.
  2. 1 x per 6 weken de nieuwsbrief kan schrijven, formatteren en versturen,
  3. het bestuur kan adviseren over communicatie met verschillende belanghebbenden,
  4. de PR en sociale media kan onderhouden door voorlopig 1x per week te posten
  5. andere vrijwilligers kan enthousiasmeren voor het organiseren van evenementen, flyers en wijzigingen op de website. Op het gebied van de website, design en de ledenadministratie is er ondersteuning.
  6. behoort tot de groep initiatiefnemers die voorlopig tweewekelijks via Zoom bij elkaar komt.

Bij voorkeur pakt de nieuwe persoon alle punten op. Het is ook mogelijk de werkzaamheden te splitsen indien er mensen zijn die er samen mee aan de slag willen. De een: verantwoordelijk voor mailchimp en connectie met andere platformen en de ander: verantwoordelijk voor coƶrdinatie en externe communicatie.

Wat bieden we?

Opgenomen worden in een enthousiaste groep pioniers in Noord. Als je wilt: een plek in een roeiboot. Je hebt de mogelijkheid om de communicatie geheel naar jouw inzichten vorm te geven en af te stemmen met het bestuur. Je krijgt alle beschikbare informatie en overdracht van onze huidige communicatiedeskundige.

Heb je interesse, mail Riet op info@noordroeit.nl of vul het contactformulier in.