Word nu tientjeslid van NoordRoeit en breng de vereniging dichterbij

Kriebelt het bij jou ook al? Word dan nu tientjeslid. Je steunt daarmee NoordRoeit in oprichting en brengt de vereniging dichterbij. Als tientjeslid nodigen we je uit om actief mee te denken, je blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen en je mag je ook mee organiseren.

Ook nodigen we onze tientjesleden uit om deze zomer mee roeien bij een andere vereniging om met elkaar kennis te maken. Op 1 april lukt het helaas nog niet om vanaf de ringsloot het water op te gaan. Inmiddels zijn er wel al ruim honderdtwintig geïnteresseerden uit heel Noord. We kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien.

Heb je ervaring en kwaliteiten die je kunt inzetten voor NoordRoeit? Vind je het leuk om straks bij de bouw betrokken te zijn? Verstand van boten? Heb je ideeën over PR en kan je met Mailchimp overweg? Heb je visie op groen dat rond de loods kan gaan groeien?

Laat het ons weten via info@noordroeit.nl. We horen het graag. Alle inzet en advies van jullie kant is welkom en nodig. Het voelt zo goed om samen iets tot stand te brengen.

Online buurtbijeenkomst

Op 8 maart hebben we een online bijeenkomst voor de buurt gehouden. Het enthousiasme en de spontane aanmeldingen na de bijeenkomst doen ons goed. We zijn blij met de opmerkingen en suggesties. Die geven ons ideeën voor de koers en de stappen die we nog moeten maken.

Na de bijeenkomst bood iemand aan twee bomen te plaatsen voor elke boom die weg zou moeten. Dit prachtige aanbod hebben we met beide handen aangegrepen terwijl we tegelijkertijd zo min mogelijk bomen willen kappen.

Een ander heeft zich gemeld om bij roeiverenigingen in Amsterdam te kijken of ze 2e hands boten kunnen aanbieden. Een notaris is aan de slag met het daadwerkelijk opzetten van de vereniging. Het bestuur van stadsdeel Noord en ook alle mensen van de gemeente die ons nu terzijde staan met advies, zijn positief over ons initiatief.

Kortom, we maken meters. Samen met de buurt en hopelijk ook met jou. Word vandaag nog tientjeslid door 10 euro over te maken op rekeningnummer: NL05TRIO0320298507 t.n.v. NoorRoeit o.v.v. tientjeslid en je naam.

NoordRoeit gaat voor groen

Ook noteerden wij tijdens de online bijeenkomst de zorg en kanttekeningen die er leven bij het behoud van de groene omgeving en toenemende drukte. Als noorderlingen willen wij goede buren zijn en zuinig zijn op het water en het groen in het Noorderpark.

De loods zelf willen we zoveel mogelijk vergroenen, met bijvoorbeeld een groen dak en wanden en door het groene Clusius college te betrekken bij het inrichten van de omgeving. Het natuurlijke karakter van de omgeving staat daarbij voorop.

We geloven ook dat door te roeien in het park en de buitengebieden de waardering en betrokkenheid bij de groene omgeving kan toenemen.

Tot ziens en sportieve groet